Vízityúk, avagy levelek embernyelven

Kedves Tanárnő!

Lányom ma estére kritikusan lepukkant fizikailag, azaz hányingere, fejfájása és orrdugulása van, folyamatos sírógörcsökkel kísérve.
A jelenség és állapot enyhítésére a holnapi nap folyamán itthon tartanám, délutáni orvoslátogatással fűszerezve a programot.
A vizit függvényében alakulna tanórai jelenléte a hét további részében.

A keddre bejelentett földrajz szódolgozat pótlásával kapcsolatban felveszem a kapcsolatot a szaktanerővel.

 

Kedves Szülőanya,

sajnálattal értesültem Vízityúk fedőnévvel fémjelzett kiskorú aggasztó fizikai státuszáról. Messzemenőkig támogatom immunrendszerének családi körben történő felturbózását. Tűkön ülve várakozom szíves értesítésükre, vajon körünkben üdvözölhetjük-e nevezett kiskorút a hét további tanítási napjain.

Napsugaras és holdfényes terminusokat kívánok Önöknek

of.

 

Kedves Tanárnő!

A mai orvosi viziten Vizityúk epiremiai rizikófaktor minősítést kapott (influenzás).
Ennek köszönhetően a verdikt: otthoni karantén.
Szerencsére az elzárás a tevékenység etimológiai alapjául szolgáló intézkedéssel ellentétben nem 40 napig, csak e hét végéig tervezett, így ha minden jól megy jövő héten már gyógyultan küldhetem újra a tanintézmény falai és diákjai közé.
Addig is igyekszünk az órai anyagokra és leckékre vonatkozó információkat megkaparintani az osztálytársaktól.

 

Kedves Tanárnő!
Vizityúknak ma kötelező jelenése van délután 4 órától a margitszigeti revü társulatában (azaz edzése van), ezért kérem, hogy a délutáni programról fél három előtt kicsivel elengedni legyen kedves.

Köszönettel.

 

Tisztelettel köszönöm az informatív tájékoztatást, kedves Szülő, örömömre szolgál, hogy Vízityúk fizikai és mentális kondíciójához szerény közreműködésünkkel hozzájárulhatunk.

Kiváló tisztelettel:

of

FacebookTwitterGoogle+Megosztás

Leave a Reply